Skip to content

FINESTRES D’ALUMINI

Les nostres finestres d’ alumini són amb RPT, trencament de pont tèrmic, per tal d’ oferir el millor aïllament per la teva llar. Podràs escollir finestres en diversos acabats, textures i obertures, segons les teves preferències i necessitats.

A la nostra web podràs trobar finestres d’ alumini practicables, balconeres i corredisses de la màxima qualitat i fer-les al teu gust. Treballem amb les millors finestres d’ alumini del mercat amb la marca K-LINE, el primer fabricant en innovació de finestres de fulla oculta que ha aconseguit oferir un alt aïllament, disseny i lluminositat. Es tracta d’un disseny treballat i amb uns acabats que compten amb tots els detalls, per proporcionar un gran confort tèrmic i acústic. Són finestres que podràs personalitzar al teu gust i et permetran augmentar l’ estalvi energètic i, per tant, estalviar energia i diners.

PRACTICABLES

Aquest tipus de finestres és una de les opcions amb més demanda per part dels clients i compten amb una obertura en el que la fulla gira a un eix vertical, recolzant-se a les frontisses.

BALCONERES

Són finestres molt resistents i estan pensades per connectar amb espais exteriors i pels tancaments de terrasses. Poden adaptar-se a les teves necessitats i als teus gustos.

CORREDISSES

Són lliscants i ideals per llocs amb poc espai, als quals no és possible instal·lar una fulla practicable, perquè hi ha obstacles o una zona de pas molt estreta.

kit-digital