Skip to content

FINESTRES DE PVC

Les finestres de PVC proporcionen un gran aïllament, gràcies a la seva naturalesa no conductora. Instal·lant aquest tipus de finestres podràs reduir el soroll i augmentar l’ eficiència energètica a la teva llar i, per tant, augmentar també el confort tèrmic i acústic en el teu dia a dia Presenten una gran durabilitat i no requereixen gaire manteniment per conservar-se en bon estat. A l’instal·lar unes finestres de PVC estàs estalviant diners i energia, ja que és un tipus de material que permet reduir el consum energètic i, en conseqüència, manté la temperatura ambient estable durant més estona.

Instal·lant les nostres finestres de PVC, no caldrà que utilitzis amb tanta freqüència els sistemes de climatització i, d’ altra banda, són respectuoses amb el medi ambient, perquè durant la seva fabricació no desprenen cap mena de substància tòxica i poden reciclar-se, per fabricar noves finestres. Si busques unes finestres per tota la vida que siguin còmodes, pràctiques i que et facin augmentar l’ eficiència energètica de la teva llar, no ho dubtis, aposta per unes finestres de PVC.

PRACTICABLES

Aquest tipus de finestres és una de les opcions amb més demanda per part dels clients i compten amb una obertura en el que la fulla gira a un eix vertical, recolzant-se a les frontisses.

BALCONERES

Són finestres molt resistents i estan pensades per connectar amb espais exteriors i pels tancaments de terrasses. Poden adaptar-se a les teves necessitats i als teus gustos.

CORREDISSES

Són lliscants i ideals per llocs amb poc espai, als quals no és possible instal·lar una fulla practicable, perquè hi ha obstacles o una zona de pas molt estreta.

kit-digital