Skip to content

Sobre nosaltres

Som una empresa especialitzada en finestres, tant de PVC com d’ alumini, i oferim la màxima qualitat en ambdues opcions. El nostre equip està àmpliament format en aquest sector, per tal d’ oferir les millor respostes a cada client i el nostre objectiu és proporcionar solucions eficients i duradores.

Treballem de forma àgil, solvent i especialitzada, per tal d’ obtenir els millors resultats en el menor temps possible i, d’ ;aquesta manera, el client gaudeix de l’ avantatge de tenir finestres de gran qualitat. A la nostra web, també hi podràs trobar tota classe de tancaments per la teva llar, amb una gran diversitat d’ obertures (corredisses, abatibles, oscil·lo batents…) i en diversos acabats (lacada fusta, blanc, ral estàndard…). Amb nosaltres, assoliràs l’ opció que més s’ adapti a les teves necessitats i a las necessitats de la teva llar. Només així, s’ obté el millor aïllament tèrmic i acústic de l’ espai, per tal d’ optimitzar l’ eficiència i disposar d’ un major estalvi energètic.

Marquem la diferència

Assessorament personalitzat

Tenint en compte les necessitats del client, ens adaptem a cada situació.

Pressupostos sense compromís

Ens desplacem al seu domicili per a valorar de forma presencial el treball i en pocs dies rep el pressupost sense cap mena de compromís.

Treballem amb les millors marques

Utilitzem els millors materials, per això podem oferir 2 anys de garantia en mà d’obra i 10 anys en perfils i vidres.

Opcions de finançament

Perquè el client pugui pagar en còmodes terminis.

Garantim la neteja

A més de l’ordre durant el temps que duren els treballs.

kit-digital