Skip to content
Portada » Com protegir les teves finestres d’alumini a Sabadell de la calor?

Com protegir les teves finestres d’alumini a Sabadell de la calor?

S’acosten els mesos més calorosos de l’any i és important tenir-lo en compte, per a adaptar el nostre habitatge i aconseguir la màxima frescor possible. En l’article d’avui t’explicarem de quina forma pots protegir les teves finestres d’alumini a Sabadell de la calor:

  1. Persianes o cortines: Instal·la persianes o cortines en les teves finestres, ja que aquestes ajuden a bloquejar l’entrada directa de la llum solar i a reduir la transferència de calor a l’interior de la teva llar. Opta per persianes o cortines de colors clars, ja que reflecteixen millor la calor.
  2. Plantes i tendals: Col·loca plantes trepadores o tendals en l’exterior de les teves finestres d’alumini a Sabadell. Les plantes proporcionen ombra natural i ajuden a reduir la quantitat de llum solar directa que arriba a les teves finestres. Els tendals també brinden ombra i protecció contra la calor.
  3. Aïllament: Assegura’t que les teves finestres d’alumini estiguin ben segellades i aïllades. Comprova si hi ha filtracions d’aire al voltant dels marcs i les juntes. Un bon aïllament evita que la calor exterior es filtri a l’interior.

 

Aïllament, la clau per a aconseguir frescor aquest estiu amb les teves finestres d’alumini a Sabadell

Com a especialistes en finestres d’alumini a Sabadell, incorporem la tecnologia de Trencament de Pont Tèrmic (RPT), per a assegurar un excel·lent aïllament per a la teva llar. L’aïllament és clau per a aconseguir frescor en les teves finestres d’alumini a causa de diversos factors:

  1. Reducció de transferència de calor: Un bon aïllament en les finestres d’alumini a Sabadell, ajuda a minimitzar la transferència de calor des de l’exterior cap a l’interior de la teva llar. Això evita que la calor exterior penetri fàcilment, mantenint un ambient més fresc a l’interior.
  2. Bloqueig de corrents d’aire: Un aïllament adequat en les finestres evita l’entrada de corrents d’aire calent des de l’exterior. En segellar correctament els espais al voltant dels marcs i les juntes, s’evita que l’aire calent ingressi a la teva llar, ajudant a mantenir un ambient més fresc.
  3. Reducció de la radiació solar: Un bon aïllament també pot ajudar a reduir la quantitat de radiació solar que ingressa a través de les finestres d’alumini.
  4. Major eficiència energètica: Un aïllament eficient en les finestres d’alumini contribueix a una major eficiència energètica en la teva llar. En evitar que la calor exterior ingressi fàcilment, es redueix la necessitat d’utilitzar sistemes de refrigeració, la qual cosa al seu torn pot resultar en un menor consum d’energia i un estalvi en els teus costos de refrigeració.

Treballem amb la reconeguda marca K-LINE, líder en innovació de finestres amb fulles ocultes, que garanteix un aïllament òptim, un disseny atractiu i una lluminositat excepcional. Aquestes finestres es destaquen pel seu cuidat disseny i acabats detallats, proporcionant un gran confort tèrmic i acústic.

kit-digital