Skip to content
Portada » Finestres d’alumini: avantatges i característiques

Finestres d’alumini: avantatges i característiques

Les finestres d’alumini són una bona opció per molts motius i es converteixen en una part fonamental en qualsevol llar, ja que permeten el pas de la llum natural i faciliten la ventilació. Aquest tipus de finestres  contribueixen a l’aïllament tèrmic i acústic de l’habitatge, sempre que triïs opcions de qualitat i que siguin finestres amb trencaments de pont tèrmic.

Avantatges de les finestres d’alumini

L’alumini és un material que compta amb molts avantatges, enfront d’una altra mena de materials i, a continuació, destaquem les més importants. Entre els principals avantatges de les finestres d’alumini es troben:

  1. Resistència i durabilitat: l’alumini és un material molt resistent i durador, que no es deforma ni es corroeix amb el pas del temps, la qual cosa garanteix una llarga vida útil per a les finestres.
  2. Aïllament tèrmic i acústic: les finestres d’alumini mantenen la temperatura ambient i aïllen del soroll exterior, la qual cosa contribueix a reduir el consum d’energia i millorar el confort en la llar.
  3. Manteniment senzill: les finestres d’alumini requereixen un manteniment mínim, ja que no es veuen afectades per la humitat ni necessiten ser pintades o vernissades. Es mantenen intactes al llarg de molts anys.
  4. Disseny personalitzable: l’alumini és un material molt versàtil i es pot adaptar a qualsevol estil de decoració, oferint una àmplia gamma de colors i acabats.

Característiques de les finestres d’alumini

Les finestres d’alumini tenen una sèrie de característiques que les converteix en una opció molt atractiva per a les llars. Algunes de les característiques més destacades són:

  1. Lleugeresa: l’alumini és un material molt lleuger, la qual cosa facilita la seva instal·lació i maneig.
  2. Estètica moderna: l’alumini s’adapta perfectament als dissenys moderns, oferint una estètica actual i elegant.
  3. Gran varietat de colors: les finestres d’alumini es poden trobar en una àmplia gamma de colors i acabats, la qual cosa les fa molt versàtils i adaptables a qualsevol estil.
  4. Resistència al foc: l’alumini és un material ignífug, la qual cosa augmenta la seguretat en la llar.

En Finestres.es som experts en la fabricació i instal·lació de finestres d’alumini d’alta qualitat, adaptades a cada llar i oferim una àmplia gamma de models a triar, des de les opcions més bàsiques fins a les més sofisticades. Entra en la nostra web i descobreix les millors finestres d’alumini i de PVC per al teu habitatge o negoci. Les nostres finestres d’alumini compten amb RPT, trencament de pont tèrmic i es presenten en diversos acabats, textures i obertures. El nostre equip d’experts d’ocuparà d’assessorar-te de manera especialitzada, perquè obtinguis una solució integral i duradora i millors l’eficiència energètica del teu habitatge, amb la instal·lació de les finestres d’alumini.

Per a contactar amb nosaltres, només has d’emplenar el formulari de contacte amb les teves dades i la teva consulta, telefonar-nos al 93 717 27 29 o enviar-nos un correu electrònic a info@hermeticline.es.

kit-digital