Skip to content
Portada » Finestres de PVC; Hermeticitat i Eficiència Energètica

Finestres de PVC; Hermeticitat i Eficiència Energètica

Hermeticitat Excepcional a la Teva Llar amb Les Finestres de PVC a Sabadell

L’hermeticitat de les finestres de PVC a Sabadell ofereixen la màxima eficiència energètica per a la teva llar, aconseguint una temperatura ambient molt estable y evitant els canvis de temperatura repentins. D’aquesta forma, aconsegueixes mantenir l’escalfor o la frescor, depenent de cada època de l’any, i també l’ús més conscient del teu sistema de climatització.

Les nostres finestres de PVC a Sabadell també son grans aïllants acústiques, ja que actuen com una barrera eficaç contra sorolls externs, les inclemències meteorològiques i la pèrdua d’energia.  Això t’ajudarà a mantenir la tranquil·litat de la llar malgrat les pertorbacions exteriors.

home obre una finestra de PVC

Eficiència Energètica: Reducció de Pèrdues, Augment d’Estalvi:

El PVC destaca com a excel·lent aïllant tèrmic i això permet reduir les pèrdues de calor a l’hivern i mantenen la frescor a l’estiu, optimitzant la temperatura interna i minimitzant la dependència dels sistemes de climatització. Es caracteritzen per la seva resistència i durabilitat, ja que el PVC és un material que ofereix una opció robusta amb un manteniment mínim. La seva resistència a la corrosió i als agents atmosfèrics garanteix una inversió a llarg termini.

Amb les finestres de PVC, la necessitat d’utilitzar sistemes de climatització es redueix, proporcionant una alternativa respectuosa amb el medi ambient. Durant la seva fabricació, aquestes finestres no emeten substàncies tòxiques i són totalment reciclables, contribuint a la creació de noves finestres sense generar impactes negatius.

finestres obertes i tancades de PVC

Descobreix la versatilitat de les finestres de PVC a Sabadell

  • Practicables: Les finestres de PVC practicables són altament sol·licitades pels clients. Amb una obertura en eix vertical, la fulla gira sobre sí mateixa recolzant-se a les frontisses. Aquesta opció proporciona una solució pràctica i estèticament agradable.
  • Balconeres: Les finestres tipus balconera són resistents i dissenyades per connectar amb espais exteriors, com terrasses. Aquestes finestres es poden adaptar a les teves necessitats i gustos, oferint una opció versàtil i funcional.
  • Corredisses: Les finestres corredisses són ideals per espais amb limitacions d’espai on no és possible instal·lar una fulla practicable. Amb un sistema lliscant, són perfectes per a llocs amb obstacles o passadissos estrets, proporcionant una solució eficient i estètica.

finestres de PVC

Reciclabilitat i Materials Sostenibles

Les finestres de PVC a Sabadell estan fabricades amb materials sostenibles i poden ser reciclades eficientment, fomentant la reducció de residus i el compromís amb pràctiques ecològiques. La seva eficiència energètica beneficia tant els propietaris com el planeta. Reduir la dependència dels sistemes de climatització implica un menor consum d’energia, contribuint a la conservació dels recursos i a la lluita contra el canvi climàtic.

kit-digital