Skip to content
Portada » Instal·lació de finestres d’alumini: El que has de tenir en compte

Instal·lació de finestres d’alumini: El que has de tenir en compte

La instalació de finestres d’alumini és una inversió important en la teva llar, ja que no sols millorarà l’aspecte del teu habitatge, sinó que també t’ajudarà a estalviar energia i reduir el soroll exterior. No obstant això, abans d’instal·lar-les, és important tenir en compte uns certs aspectes per a assegurar-se que la instal·lació sigui correcta i duradora. En aquest article, t’expliquem el que has de tenir en compte abans d’instal·lar finestres d’alumini.

Mesures i dissenys en la instal·lació de les finestres d’alumini

Abans de començar la instal·lació de les finestres d’alumini, és important mesurar amb precisió el buit on es col·locaran per a assegurar-se que la grandària de les finestres sigui l’adequat. Una altra tasca prèvia i important és triar el disseny i la forma que millor s’adapti a l’estil arquitectònic del teu habitatge i les teves preferències personals. Per a això, volem escoltar les teves preferències i tenir en compte els coneixements especialitzats del nostre equip tècnic.

Un altre aspecte a tenir en compte és la qualitat dels materials utilitzats en la fabricació de les finestres d’alumini. Han de ser materials d’alta qualitat per a garantir la durabilitat i resistència de les finestres. A més, és recomanable triar perfils amb trencament de pont tèrmic per a aconseguir un millor aïllament tèrmic i acústic.

La instal·lació de les finestres d’alumini ha d’estar realitzada sempre per professionals qualificats, perquè és l’única manera de garantir qualitat, durabilitat i seguretat en les teves finestres. És important buscar una empresa de confiança i amb experiència en la instal·lació de finestres d’alumini per a assegurar-se del treball sortirà bé i que el resultat serà excel·lent.

Instal·lació de les finestres d’alumini: Segellament, aïllament, manteniment i neteja

El segellament i aïllament de les finestres d’alumini són aspectes fonamentals per a aconseguir un bon aïllament tèrmic i acústic, per la qual cosa aquest ha de ser hermètics. D’aquesta manera, pots evitar l’entrada d’aire i humitat, mentre que l’aïllament ha de ser adequat per a evitar la pèrdua de calor i reduir el soroll exterior.

Finalment, és important tenir en compte en la instal·lació de les finestres d’alumini el manteniment i la neteja, ja que encara que són resistents i duradores, necessiten un manteniment regular per a mantenir-se en bon estat i prolongar la seva vida útil. És recomanable netejar-les amb freqüència i revisar l’estat de les juntes i el segellament per a evitar problemes futurs.

En conclusió, abans d’instal·lar finestres d’alumini, és important tenir en compte diversos aspectes, com les mesures i el disseny, la qualitat dels materials, la contractació de professionals qualificats, el segellament i aïllament, i el manteniment i neteja. En Finestres.es, comptem amb professionals qualificats i una àmplia gamma de models de finestres d’alumini d’alta qualitat per a assegurar-nos que la instal·lació sigui correcta i duradora. No dubtis a contactar-nos si necessites més informació sobre la instal·lació de finestres d’alumini.

kit-digital