Skip to content
Portada » Com realitzar la instal·lació de finestres de PVC pas a pas

Com realitzar la instal·lació de finestres de PVC pas a pas

La instalació de finestres de PVC és una elecció molt encertada per a aquells que busquen renovar l’aparença de la seva llar i millorar l’eficiència energètica del seu habitatge, ja que proporcionen un gran aïllament tèrmic i acústic i presenten moltes opcions quant al disseny. També són una opció econòmica i sostenible, si tenim en compte la durabilitat que presenten. Les finestres de PVC et permetran gaudir d’unes finestres per a tota la vida, les quals no necessiten pràcticament manteniment i faran que puguis gaudir d’una temperatura molt agradable i reduir el soroll a l’interior del teu habitatge.

Passos a seguir en la instal·lació de les finestres PVC

Cal seguir unes fases abans de procedir a la instal·lació de finestres de PVC;

  1. Mesurament: El primer pas en instal·lar finestres de PVC és prendre mesures precises del buit on es col·locaran. És important que es mesurin l’ample, l’altura i la profunditat del buit perquè les finestres encaixin de manera adequada.
  2. Preparació de la finestra: Abans de començar la instal·lació de les finestres de PVC, has d’assegurar-te que estiguin completament netes i lliures de pols i restes de materials de construcció. També has de retirar qualsevol objecte que pugui obstruir l’espai on es col·locaran les finestres.
  3. Segellament del marc: El següent pas és aplicar un segellador en el marc per a evitar que entrin corrents d’aire o aigua. El segellador ha d’aplicar-se al voltant del marc de la finestra, cobrint completament els espais entre el marc i la paret.
  4. Col·locació de la finestra: Una vegada que el marc està segellat, és hora de col·locar la finestra de PVC en el seu lloc. Ha de col·locar-se amb cura, perquè encaixi perfectament en el buit i no quedi cap espai sense segellar.
  5. Fixació de la finestra: Una vegada que la finestra està en el seu lloc, has de fixar-la amb els caragols corresponents. És important que els caragols estiguin atapeïts però no massa, per a evitar danyar l’estructura de la finestra.
  6. Segellament final: Una vegada que la finestra està fixada, has d’aplicar un últim segellador al voltant del marc per a assegurar-te que la instal·lació sigui completament hermètica.
  7. Comprovació de la instal·lació: Finalment, és important comprovar que la instal·lació de les finestres de PVC s’ha realitzat correctament. Has d’assegurar-te que les finestres s’obren i tanquen sense problemes i que no hi ha corrents d’aire o aigua entrant pels buits.

La instal·lació de finestres de PVC sempre ha d’estar realitzada per un professional tècnic, ja que serà ell qui pugui determinar si el treball ha conclòs de manera eficient. Amb la instal·lació de les finestres de PVC professional, l’habitatge millorarà significativament el confort i l’eficiència energètica, aconseguint un gran estalvi d’energia i també econòmic.

kit-digital