Skip to content
Portada » Coneix la durabilitat i resistència de les finestres de PVC

Coneix la durabilitat i resistència de les finestres de PVC

A l’hora de renovar les finestres del nostre habitatge és important tenir en compte diversos factors, com la durabilitat, la resistència o el manteniment que requereixen. En aquest sentit, les finestres de PVC són una excel·lent opció. En aquest article analitzarem els avantatges de les finestres de PVC en termes de durabilitat i resistència i les compararem amb altres tipus de finestres.

Durabilitat de les finestres de PVC

Les finestres de PVC són conegudes per la seva gran durabilitat i resistència, ja que estan dissenyades per a suportar les inclemències del temps i l’ús diari sense deteriorar-se. De fet, s’estima que una finestra de PVC té una vida útil d’entre 30 i 40 anys, la qual cosa la converteix en una opció molt rendible a llarg termini. Aquesta durabilitat es deu a diversos factors, com l’alta qualitat dels materials utilitzats en la seva fabricació, els quals ofereixen una gran resistència a la intempèrie i a la corrosió. Les finestres de PVC tenen una gran estabilitat dimensional, cosa que significa que no es deformen ni s’inflen amb els canvis de temperatura o la humitat, la qual cosa contribueix a millorar la seva vida útil.

Resistència de les finestres de PVC

Les finestres de PVC també destaquen per la seva gran resistència, ja que són capaces de suportar cops, frecs i altres agressions sense sofrir danys. A més, ofereixen un excel·lent aïllament tèrmic i acústic, la qual cosa contribueix a reduir el consum d’energia i millorar el confort a l’interior de l’habitatge. En comparació amb altres tipus de finestres, les finestres de PVC són més resistents que les de fusta, per exemple, les quals poden veure’s afectades per la humitat i el pas del temps i requereixen d’un manteniment més freqüent.

Manteniment de les finestres de PVC

Les finestres de PVC no requereixen pintat ni vernissat i es netegen amb facilitat, amb aigua i sabó neutre, la qual cosa fa que el manteniment sigui, pràcticament, inexistent. A més, la seva superfície llisa i no porosa evita l’acumulació de pols i brutícia, la qual cosa contribueix a mantenir-les en bon estat durant més temps i no es vegin envellides ni deteriorades.

Les finestres de fusta, en canvi, necessiten ser tractades amb productes especials per a evitar la seva deterioració i les de PVC, en canvi, són superfícies més resistent a les esgarrapades i altres danys superficials. En conclusió, podem dir que les finestres de PVC són una excel·lent opció en termes de durabilitat i resistència, ja que ofereixen una llarga vida útil, són robustes i un baix manteniment. Entra en la nostra pàgina web i descobreix totes les opcions que podem oferir-te, ja que som especialistes en la instal·lació de finestres de PVC i fem propostes a mesura, perquè el client triï el tipus de disseny, de cristall o d’obertura més convenient per a cada espai.

kit-digital