Skip to content
Portada » El confort que mereixes: Finestres corredisses de PVC a Sabadell

El confort que mereixes: Finestres corredisses de PVC a Sabadell

Una instalació profesional de finestres de PVC és fonamental per a garantir un funcionament òptim i, d’altra banda, allargar la seva vida útil. El fet de fer una mala instal·lació pot implicar alguns riscos i problemes a curt termini, com a trencaments o falta d’aïllament tèrmic i acústic.

  1. Fugides d’aire i aigua: Una mala instal·lació pot resultar en fugides d’aire i aigua al voltant de les finestres. Això pot causar corrents d’aire no desitjades, filtracions d’aigua durant les pluges i una disminució en l’eficiència energètica de la teva llar. A més, les fugides d’aigua poden provocar danys estructurals i problemes d’humitat en les parets.
  2. Pèrdua d’eficiència energètica: Una mala instal·lació de finestres de PVC pot comprometre l’aïllament tèrmic de les finestres. L’aire fred o calent pot filtrar-se a través de les bretxes i fissures, la qual cosa fa que la teva llar sigui menys eficient energèticament. Com a resultat, és possible que experimentis un augment en els costos de calefacció i refrigeració.
  3. Problemes de condensació: Una mala instal·lació pot provocar problemes de condensació en les finestres. La condensació excessiva pot generar humitat a l’interior de la teva llar, la qual cosa pot contribuir al creixement de floridura i fongs. Això no sols pot danyar les finestres i els marcs, sinó també afectar la qualitat de l’aire interior i la salut dels ocupants.
  4. Dificultat per a obrir i tancar les finestres: Una instal·lació incorrecta pot fer que les finestres siguin difícils d’obrir i tancar correctament. Poden embussar-se, tenir un moviment irregular o no encaixar adequadament en els seus marcs. Això no sols és incòmode, sinó que també pot comprometre la seguretat i la ventilació adequada de la teva llar.
  5. Problemes estètics: Una mala instal·lació de finestres de PVC pot tenir impacte en l’aparença estètica. Poden presentar irregularitats, esquerdes, separacions o desalineacions, la qual cosa afecta l’estètica general de la teva llar.

Què han d’oferir els professionals en instal·lació de finestres de PVC?

Si contractes a especialistes qualificats per a la instal·lació de finestres de PVC, comptaràs amb un mesurament precís, una preparació adequada de l’àrea d’instal·lació, una col·locació eficient, una fixació segura i un acabat professional. En la nostra empresa trobaràs tot això i molt més, ja que som especialistes en aquest àmbit i podem oferir-te les màximes garanties.

Recorda que una instal·lació professional de finestres  de PVC no sols afecta l’aparença estètica, sinó també l’eficiència energètica, l’aïllament acústic i la durabilitat a llarg termini de les finestres. Per tant, és recomanable invertir en una instal·lació de qualitat per a maximitzar els beneficis de les teves finestres i evitar problemes futurs.

kit-digital